ایران رتبه دوم در مصرف آنتی بیوتیک در جهان!

طبق خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا/اصفهان در آخرین رویداد از سلسله نشست‌های «ترجمان دانش» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. در این نشست، دکتر حمید سلگی (متخصص باکتری شناسی پزشکی و پژوهشگر مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم)، پژوهش خود را تحت عنوان «ارزیابی عفونت‌های ثانویه یا همزمان باکتریایی در بیماران کووید ۱۹ بستری در مرکز آموزشی درمانی امین اصفهان» ارائه کرد. در این مطالعه مصرف آنتی بیوتیک‌ها موضوعی مهم است. کووید، یک بیماری ویروسی است و در بیماری‌های ویروسی، معمولا آنتی بیوتیک نباید تجویز شود. این در حالی است که در این مطالعه مشخص شد، تقریباً همه بیماران ما حداقل یک آنتی بیوتیک را در بیمارستان دریافت کرده بودند. متاسفانه آنتی بیوتیک‌هایی که برای آن‌ها تجویز شده بود جزء قوی ترین آنتی بیوتیک‌های موجود در دنیا بود که این نشان می‌دهد تجویز و مصرف آنتی بیوتیک در سطح بیمارستان هم زیاد بوده است.