هدف از برگزاری کمیسیون غدد چیست؟

شاید جامعه از وجود برگزاری هفتگى کمیسیون غدد در مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بی خبر باشد یا اینکه نداند در این کمیسیون چه می گذرد و هدف از این کمیسیون چیست؟ امروز پنجم مهرماه ۹۷ دکتر اشرف امین الرعایا ریاست مرکز تحقیقات از برگزاری این کمیسیون و هدف از برگزاری آن خبر داد.

این عضو هیات علمی گفت، این کمیسیون از سال ١٣٧٤ به همت استاد دكتر مسعود امينى، پايه گذار مركز تحقيقات غدد و متابوليسم و با حضور جمعی از اساتید فوق تخصص غدد و متابولیسم شروع به کار کرده است و در سال هاى اخير ميزبان تقريباً حدود ٤٠ تن از همكاران فوق تخصص غدد كودكان و بزرگسالان، جراح توراكس، جراح كودكان، راديولوژى، پزشكى هسته اى و ساير رشته هاى مرتبط با غدد از دانشگاه و خارج از آن مى باشد. وی ادامه داد در این کمیسیون دستیاران فوق تخصص غدد بزرگسالان و کودکان نیز حضور دارند .

این عضو هیات علمی گفت هدف از برگزاری این کمیسیون انجام  ارائه مشاوره براى تعيين بهترین روش تشخيصى و درمانى برای بیمار و همچنین آموزش دستیاران فوق تخصص می باشد. دکتر امین الرعایا در خصوص اینکه چگونه بیماران به این مرکز معرفی می شوند گفت: بیمارانی که از نظر آموزشی و یا مدیریت بیماری ویژگی های خاصی دارند و نیاز به مشاوره و بررسی بیشتری دارند توسط پزشک معالج خود به این کمیسیون هدایت می شوند. پزشك معالج در جلسه حضور به هم مى رساند و شرح حال بيمار و پرسش خاصى را كه دارند، در حضور بيمار مطرح مى نمايد. وی ادامه داد پس از معاینه، بحث و بررسی و تبادل نظر بین همكاران، بهترین روش تشخيص يا درمان توسط پزشك معالج انتخاب مى شود و در خارج از كميسيون براى ايشان توضيح داده مى شود. به اين ترتيب بيمار هم از سردرگمى و نياز به مراجعه مكرر به همكاران مختلف بى نياز مى شود و هم براى دستياران فوق تخصص غدد بزرگسالان و كودكان آموزش به همراه دارد. گاه بيماران از استان هاى ديگر توسط همكاران فوق تخصص غدد براى مشاوره به اين كميسيون ارجاع مى شوند.

رئیس مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم افزود این کمیسیون هر هفته پنج شنبه ها ساعت ۸ الی ۱۰ صبح برگزار می گردد.