دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی پژوهشی

خانم الهام حسینی از پایان نامه خود تحت عنوان “پیامدهای بارداری در زنان مبتلا به دیابت بارداری که بر اساس دیدگاه‌های یک و دو مرحله‌ای تعریف شده‌اند” دفاع کرد.

این دانشجوی دکترای تخصصی در خصوص تحقیقاتی که تا کنون بر روی دیابت بارداری در دنیا و ایران شده توضیحاتی داد. و در ادامه  از تحقیق خود که بر روی ۱۰۰۰ زن باردار در مراکز بهداشتی شهرستان اصفهان انجام شده توضیحات کاملی ارائه نمود و این تحقیق را یکی از تحقیقات مهم خواند که برای اولین بار در ایران انجام می‌شود. وی تاکید کرد که این شروعی است برای تحقیقات بعدی که در این زمینه انجام شود.

استاد راهنمای این پایان نامه دکتر محسن جانقربانی و اساتید مشاور دکتر امین الرعایا، دکتر امینی و دکتر شهشهانی بودند.

اساتید داور نیز شامل دکتر پروانه اباذری، دکتر مرجان منصوریان، دکتر حمیرا رشیدی و دکتر محمد جواد طراحی بودند.

شایان ذکر است این دفاعیه در مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پنج‌شنبه نوزدهم مهرماه ۹۷ ساعت ۱۱ صبح برگزار شد.