برگزاری همایش یک روزه دیابت و خانواده

همایش یک روزه دیابت با شعار دیابت و خانواده روز بیست و چهارم آبان ماه ۱۳۹۷ در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

این همایش با هماهنگی مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شد.

برنامه با پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلام آغاز شد و با سخنرانی دکتر امینی پایه‌ گذار مرکز تحقیقات دیابت و متابولیسم، منصوره کبیرزاده دبیر اجرایی همایش، دکتر راحله سادات سجاد فوق تخصص غدد و متابولیسم، مژده غیاثوند کارشناس ارشد مشاوره کودک و نوجوان ادامه یافت.

قابل ذکر است، شرکت کنندگان این همایش کودکان مبتلا به دیابت، همراه با خانواده بودند.

در قسمت اول برنامه علاوه بر سخنرانان که سخنان‌شان بسیار مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت، حضار پای صحبت مادری که از تجربیات خود در خصوص درگیر شدن فرزندش با دیابت و عکس العمل‌های وی و برخوردهای فرزندش سخن می‌گفت و بسیار شنیدنی و تاثیر گذاربود، نشستند.

قسمت دوم برنامه با گروه موسیقی هنرستان هنرهای زیبا شروع شد این گروه با اجرای موسیقی برای شرکت کنندگان حال و هوای شاد و مسرت بخشی به همایش دادند و برنامه با اجرای کمدین (محمد جنتی)، مسابقه، دکلمه (عسل عنایتی) و تقدیر از دست‌اندکاران و شرکت کنندگان ادامه و پایان یافت.